Πλήθος κόσμου κατέκλυσε και το βράδυ της Πέμπτης τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου όπου η θεατρική ομάδα των δημοσιογράφων παρουσιάζουν το “Θεριό του Ταύρου” έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση ήδη έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης την πρεμιέρα ενώ και την Πέμπτη η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τους δημοσιογράφους να αποδεικνύουν ότι δεν έχουν μόνο ταλέντο στην πληροφόρηση αλλά και στο... σανίδι.

Το έργο

Το διάσημο θεατρικό του σατιρικού συγγραφέα και πολιτικού ακτιβιστή Αζίζ Νεσίν «Το Θεριό του Ταύρου» αποτελεί μία καυστική κωμωδία όπου οι ήρωες είναι πρόσωπα καθημερινά, εύκολα αναγνωρίσιμα, τα οποία όπως όλοι μας, βιώνουν φόβους, αδυναμίες, αδιέξοδα και αναζητούν λύσεις που θα τους βοηθήσουν τα επιβιώσουν. Τα καταφέρνουν όμως πάντα; Μήπως ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα θεριό και μήπως καλείται να έρθει αντιμέτωπος και με άλλα θεριά γύρω του; Ήρωας του «Θεριού του Ταύρου», ο αγαθός Νουρή Σαγιανέρ πιέζεται βασανιστικά από την οικογένειά του να αντιμετωπίζει τον σκληρόκαρδο ιδιοκτήτη του καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία. Κωμικοτραγικές συμπτώσεις στο Αστυνομικό Τμήμα θα αλλάξουν την ζωή του Νουρή. Τι ρόλο μπορεί όμως να διαδραματίσει σ’ αυτό το παιχνίδι ζωής το «Θεριό του Ταύρου»; Έχει ανάγκη η κοινωνία μας από «θεριά»; Η συνέχεια επί σκηνής…

Συντελεστές

Το έργο που σκηνοθετεί ο Γιώργος Αντωνάκης θα παρουσιαστεί στο κοινό του Ηρακλείου από τις έως και τις 4 Φεβρουαρίου, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου με ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Ελένη Βακεθιανάκη, Ιορδάνης Δημητριάδης, Μάριος Διονέλλης, Μαρία Ζαννιά, Αντιγόνη Καμπάνη, Δημήτρης Κολοτούρος, Χάρης Λεοντάκης, Κατερίνα Μηναδάκη, Κώστας Παπάζογλου, Ειρήνη Τσάκα, Ελίνα Φαρσάρη, Μιχάλης Φουργιαλάκης.

Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων αποφάσισε και φέτος να ζητήσει από το κοινό, αντί εισιτηρίου, να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη.

Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων Ηρακλείου λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων.

 

πηγή : cretalive