Προσωρινό λουκέτο σε μεγάλο βενζινάδικο του Ηρακλείου από την περιφέρεια (έγγραφα)

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 05:19

Προσωρινό λουκέτο στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται απέναντι από τη ΣΕΑΠ, βάζει με απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Σύμφωνα με την απόφαση, το πρατήριο δεν έχει διαμορφώσει την κυκλοφοριακή σύνδεση, όπως υπήρχε εκ του νόμου υποχρέωση, καθώς η άδεια για τη σύνδεση υπάρχει από αναρμόδιο όργανο, δηλαδή το δήμο Αλικαρνασσού και σήμερα το δήμο Ηρακλείου.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου πρατηρίου είχε απασχολήσει και το Σύνδεσμο Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου ο οποίος είχε ζητήσει από το ΤΕΕ/ΤΑΚ τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. Η πραγματογνωμοσύνη κατέληξε μεταξύ των άλλων στο ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης άδειας ίδρυσης πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Μάλιστα η συγκεκριμένη λειτουργία έχει προκαλέσει προβλήματα και διενέξεις με ιδιοκτήτη γειτονικού οικοπέδου, ο οποίος, μετά τις καταγγελίες για σειρά - κατά την άποψή του- παρατυπιών, απειλήθηκε από το δήμο Ηρακλείου με... κατάσχεση του δικού του ακινήτου! Διαβάστε: Μια απίθανη υπόθεση στο Ηράκλειο- Καταγγέλλει παρανομίες κι ο δήμος «απαντά» με απειλές κατάσχεσης και φοβέρες στον ίδιο!)

Δείτε την απόφαση

Κουκιδάκης 1Κουκιδάκης 3Κουκιαδάκης 2

Διαβάστηκε 2518 φορές