Σε διαδικασία αναμόρφωσης ο Οργανισμός του ΤΕΕ ερήμην των μηχανικών και των αναγκών τους...

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 07:25
Προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ συνάδελφο Γ. Στασινό και τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕ.
 
Αγαπητέ πρόεδρε.
 
Πληροφορηθήκαμε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε λειτουργία επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε μετά από προσωπική σου απόφαση (και όχι, απ' όσο γνωρίζω, μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής) και της οποίας προϊστασαι, με αντικείμενο την επεξεργασία πρότασης ενός νέου οργανογράμματος συγκρότησης και λειτουργίας του ΤΕΕ, σε αντικατάσταση του υφιστάμενου Οργανισμού Τεχνικού Επιμελητηρίου όπως ορίζεται από το Προεδρικό Διάταγμα υπ. αριθ. 295 της 30 Οκτωβρίου 2002.
 
Από όσο επίσης γνωρίζω, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα κάποια ενημέρωση στη Διοικούσα Επιτροπή σχετικά με την πρωτοβουλία σου αυτή, για τη σκοπιμότητα και τους λόγους που σε οδήγησαν να προχωρήσεις στη συγκρότηση αυτής την επιτροπής εργασίας χωρίς προηγούμενη εισήγησή σου για τη συγκεκριμένη αναγκαιότητα και σχετική απόφαση της Δ.Ε. για ένα ζήτημα που μάλιστα αφορά στην ίδια την υπόσταση του φορέα του οποίου προεδρεύεις.
 
Θα ήθελα κατόπιν αυτών να ζητήσω εν όψει της σημερινής συνεδρίασης της ΔΕ να παράσχεις στα μέλη της ΔΕ τις λεπτομέρειες τις σχετικές με τη λειτουργία αυτής της επιτροπής.
 
Δηλαδή, τους λόγους για τους οποίους έκρινες αναγκαία την τροποποίηση του Οργανισμού του ΤΕΕ, με ποιά κριτήρια γίνεται η όποια πρόταση τροποποίησης του υφιστάμενου οργανογράμματος, ποιά ακριβώς είναι η σύνθεση της επιτροπής, ποιά η συμμετοχή των φορέων και των μελών του ΤΕΕ σε αυτήν και ποιά είναι - αν υπάρχουν - τα πιθανά πορίσματα στα οποία έχει καταλήξει.
 
Με εκτίμηση
 
Γιάννης Πάνου
 
πηγή : συσπείρωση αριστερών μηχανικών

http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2015/11/blog-post_23.html

Διαβάστηκε 2675 φορές