Πέμπτη 10/3 η δίκη των φοιτητών του Φυσικού

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 21:41

 

Στις 10 Μάρτη έχει προγραμματιστεί η εξ' αναβολής δίκη των 12 φοιτητών του Φυσικού που διώκονται από τους καθηγητές τους από το φθινόπωρο του 2011  και θα δικαστούν στις 10 Μαρτίου στο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο του 2011 ενάντια στο Νόμο Διαμαντοπούλου. Οι φοιτητές καταδικάστηκαν πριν δύο χρόνια στο πειθαρχικό συμβούλιο του πανεπιστημίου, που συνεδρίασε κρυφά καταπατώντας κάθε ακαδημαϊκό κανονισμό, χάνοντας οι περισσότεροι ένα εξάμηνο από τις σπουδές τους. Πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης και για τις κινήσεις αλληλεγγύης-συμπαράστασης μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.12f.gr/.

 

Αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε στη τελική ευθεία:

 

- Την Τρίτη 8/3 στις 9μμ στην αίθουσα Ανδρόγεω τραγουδάμε και παίζουμε αλληλέγγυα, για τη δημοκρατία και τους αγώνες. Συναυλία αλληλεγγύης για τους 12 φοιτητές του φυσικού, 2 μέρες πριν τη δίκη. Το χαμόγελο μας ο τρόμος τους!

 

- Τη μέρα της δίκης Πέμπτη 10/3 στις 9πμ συναντιόμαστε  σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω απο τα Δικαστήρια (οδός Διακιοσύνης).

 

 

 

Καμιά ποινικοποίηση των αγώνων της νεολαίας! Αλληλεγγύη στους 12 φοιτητές!

 

Να είμαστε όλοι εκεί.

 

Διαβάστηκε 2489 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 06:46