Αίτημα ΑΜΑΚ για Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γράφτηκε από  Κατηγορία ΔΡΑΣΗ ΑΜΑΚ Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 19:53

Αίτημα ΑΜΑΚ για Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ

                                                                                                                                                6 Ιανουαρίου 2021

Με την από 1/10/2020 συνεδρίαση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου συνήλθε σε σώμα όμως δυστυχώς από τότε δεν έχει γίνει καμία άλλη συνεδρίαση ούτε επικοινωνία μεταξύ των μελών. Αντιλαμβανόμαστε προφανώς ότι λόγω συνθηκών πανδημίας είναι δύσκολη η συνεδρίαση με φυσική παρουσία, όμως υπάρχουν τα εργαλεία ούτως ώστε να γίνονται τακτικές συνεδριάσεις της Επιτροπής διαδικτυακά, όπως εξάλλου το κάνουν τα υπόλοιπα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Ζητάμε λοιπόν το επόμενο χρονικό διάστημα να προγραμματίσετε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου ΤΕΕ/ΤΑΚ ακόμα και διαδικτυακά με ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα παρακάτω θέματα:

1.       Ενημέρωση για την πορεία των μελετών και της χρηματοδότησης του ΒΟΑΚ ειδικά για το τμήμα που αφορά τον νομό Λασιθίου.

2.       Ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκονται οι μελέτες επεκτάσεων των οικισμών του νομού Λασιθίου και η προοπτική ολοκλήρωσης τους με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα συγκεκριμένα θέματα ως αρχική συνεδρίαση της Νομαρχιακής τα θεωρούμε σημαντικά ούτως ώστε να ενημερωθούμε ως μέλη και να βοηθήσουμε στην συνέχεια με στοχευμένες προτάσεις στην επίλυση τους.

 

Τα εκλεγμένα μέλη της ΑΜΑΚ στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου:

Βανταζαριάν Λίλιτ, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ρουκουνάκη Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός

 

Διαβάστηκε 836 φορές