Εφετείο Κρήτης: Παράνομος ο παραλιακός στην Αλικαρνασσό, καταπατά αιγιαλό!

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 16:17

Και δικαστικά κρίθηκε παράνομο το έργο στον παραλιακό της Αλικαρνασσού! Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου απορρίφθηκε η προσφυγή του ΟΛΗ στο πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής που είχε εκδώσει το 2009 η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, με το οποίο δινόταν εντολή τόσο για την αποβολή του ΟΛΗ και του εργολάβου του έργου, όσο και το ξήλωμα του έργου, καθώς καταπατούσε τον αιγιαλό. Ο ΟΛΗ ζητούσε να ακυρωθεί το πρωτόκολλο που είχε γίνει εκ μέρους του δημοσίου και να θεωρηθεί ο δρόμος νόμιμος. Μάλιστα με την προσωρινή απόφαση που είχε εκδοθεί, το πρωτόκολλο δεν εφαρμοζόταν.

Τώρα όμως, το Διοικητικό Εφετείο έκρινε επί της ουσίας την απόφαση και θεωρεί ότι το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής ισχύει άρα ισχύει όχι μόνο η αποβολή του ΟΛΗ, αλλά και η εντολή για το ξήλωμα του τμήματος του δρόμου που κατασκευάστηκε πάνω στον αιγιαλό.

Ο αμαρτωλός παραλιακός της Αλικαρνασσού έχει απασχολήσει επανειλημμένως τόσο τις πολιτικές αρχές όσο και τα δικαστικά όργανα, ενώ με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως αποκάλυψε το Candianews, έχει οριστεί ειδικός ανακριτικής που αναζητήσει τη νομιμότητα σειράς έργων στην Κρήτη, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό του αμαρτωλού παραλιακού.

πηγή : candianews

http://www.candianews.gr/2013/12/02/%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c/

Διαβάστηκε 102753 φορές