Νέα παράταση για το Πάρκο Γεωργιάδη

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 19:10

Στον απόηχο του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, στο οποίο έκαναν παρέμβαση οι "Φυλές του Πάρκου" ,δόθηκε νέα παράταση για τη δημόσια διαβούλευση για τη Διαχειριστική Μελέτη του Πάρκου.

 

 

Ως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11π.μ παρατείνεται η υποβολή προτάσεων  – παρατηρήσεων επί της Διαχειριστικής Μελέτης του  Πάρκου Γεωργιάδη, μετά την σχετική πρόταση του Δημάρχου Ηρακλείου στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή συνεδρίαση  έκαναν παρέμβαση οι "Φυλές του Πάρκου" ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου για το Πάρκο , κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για ένα σχέδιο "αντιφατικό" - όπως το χαρακτήρισαν- αλλά και για ελλιπή ενημέρωση.

Οι "Φυλές" κάλεσαν τη δημοτική αρχή να δουν από κοινού το σχέδιο για το πάρκο ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης απάντησε σε σχετικό ερωτηματολόγιο τους. 

Σε μία συζήτηση που έγινε σε υψηλούς τόνους, η δημοτική αρχή έκανε λόγο για παραπληροφόρηση ενώ διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο χαρακτήρας του πάρκου ,ούτε να τεθεί εκτός χρήσης κατά τη διάρκεια των έργων.

Ο δήμαρχος τόνισε πως δεν πρόκειται να κοπεί δέντρο και πως  θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες.

Ξεκαθάρισε δε πως η δημοτική αρχή δε θα δεχτεί απειλές και κάλεσε τις ¨"Φυλές" σε ουσιαστικό διάλογο χωρίς φωνές ή συνθήματα.

 

*Οι προτάσεις κατατίθενται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

 

  • Γραμματεία Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Αυτεπιστασίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δ/νση Τεχνικών Έργων & Μελετών, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.heraklion.gr/munic...

Πηγή: http://www.cretalive.gr/crete/nea-paratash-gia-to-parko-georgiadh

Διαβάστηκε 1524 φορές