Εισήγηση ΑΜΑΚ στη Δ.Ε. : Εκλογές ΤΕΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γράφτηκε από  Κατηγορία ΔΡΑΣΗ ΑΜΑΚ Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 10:18

Συνεδρίαση της Δ.Ε. του Τμήματος την ΠΕΜΠΤΗ 11-04-2024 και ώρα 19.00 μ.μ.

Θέμα : Εκλογές ΤΕΕ

Εισηγητής: Κώστας Μπάκιντας , Αγρ. Τ , μέλος Δ.Ε.

 

Ενόψει των εκλογών και εφόσον έγινε η αποστολή των ψηφοδελτίων των παρατάξεων,  για τη σωστή διεξαγωγή τους προτείνουμε:

1. ΕΙΣΟΔΟΙ ΚΤΙΡΙΟΥ

Θα παραμείνει ανοικτή η βόρεια είσοδος του κτιρίου. Η ανατολική είσοδος και η δυτική (από τον όροφο) θα παραμείνουν κλειστές, αλλά τα κλειδιά θα έχει ο υπάλληλος του τμήματος (στο πλησιέστερο της εισόδου εκλογικό τμήμα) και ο πρόεδρος του τμήματος. Οι είσοδοι που θα είναι κλειστοί θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση για λόγους ασφαλείας και θα ανοίγουν αν η κίνηση των συναδέλφων στο κτίριο είναι μεγάλη

2. ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Εντός του κτιρίου δεν θα κυκλοφορούν οι υποψήφιοι παρά μόνο οι αντιπρόσωποι των παρατάξεων (ένας για κάθε εκλογικό τμήμα).

Επίσης, το γραφείο του προέδρου θα χρησιμοποιείται μόνο για το συντονισμό της εκλογικής διαδικασίας, συνεννόηση εκπροσώπων

3. ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Οι παρατάξεις θα έχουν το χώρο που είχαν και την προηγούμενη εκλογική διαδικασία το 2019, δηλαδή στην αυλή του κτιρίου δυτικά οι παρατάξεις : ΑΜΑΚ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ενώ ανατολικά οι παρατάξεις : #OPENtee& ΔΚΜ

4. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

Στο ισόγειο του κτιρίου, δεξιά και αριστερά του κεντρικού διαδρόμου θα τοποθετηθούν δυο ταμπλό, στα οποία οι παρατάξεις μπορούν να τοποθετήσουν μια αφίσα. Επίσης, στο βορεινό τοίχο της περίφραξης (δεξιά και αριστερά της εισόδου) θα τοποθετηθεί από μια αφίσα κάθε παράταξης. Αφίσες μπορούν να έχουν οι παρατάξεις μόνο στο χώρο τους, όχι όμως στα κάγκελα της περίφραξης ούτε στους τοίχους του κτιρίου.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΕΕ

Κάθε παράταξη θα στείλει εφόσον το επιθυμεί μέσω του ΤΕΕ ΤΑΚ δυο ή τρία ομαδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του τμήματος Το κείμενο πρέπει να είναι το πολύ δύο σελίδες.

6. ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Κατά την προεκλογική περίοδο για κάθε θέμα που θα προκύπτει και ιδιαίτερα την ημέρα των εκλογών θα υπάρχει ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ των εκπροσώπων των παρατάξεων  και θα λαμβάνονται από κοινού οι σχετικές αποφάσεις.

 

7. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Να γίνει συνεννόηση με τις εφορευτικές επιτροπές και την υπηρεσία του τμήματος για πρόσβαση στους εκπροσώπους των παρατάξεων στα αποτελέσματα των εκλογών (αποτελέσματα, κατάσταση ψηφισάντων, σταυροί κ.λ.π). Να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε όλα τα σχετικά αρχεία.

Διαβάστηκε 63 φορές