Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 237

* ΑΜΑΚ: Ενημέρωση για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο προεδρείο της ‘’Α’’ και της Δ.Ε αλλά και για το ασφαλιστικό.

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΔΡΑΣΗ ΑΜΑΚ Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 05:42

 

 

                    ΑΜΑΚ: Ενημέρωση για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο προεδρείο της ‘’Α’’ και της Δ.Ε αλλά και για το ασφαλιστικό.

 

Έγινε χθες 27 Ιανουαρίου 2016, η Αντιπροσωπεία , όπου στο πρώτο θέμα της εκλογής μελών στο προεδρείο της Αντιπροσωπείας και της Δ.Ε. καταθέσαμε , σύμφωνα με την απόφαση που είχαμε πάρει στη συνάντηση μας ένα υπόμνημα:

 

http://www.amak.gr/index.php/drasi-amak/1174-amak-ypomnima-gia-tis-ekloges-anadeiksis-melon-sto-proedreio-tis-a-kai-tis-d-e-meta-apo-paraitiseis-melon-tous

 

εκλέχτηκαν :

 

Πρόεδρος ‘’Α’’ :Μιχάλης Χωραφάς , από τη ΔΚΜ,

 

Αντιπρόεδρος ‘’Α’’ Αγγελάκης Κώστας, από τη ΔΚΜ και

 

Αντιπρόεδρος Δ.Ε. Μαυράκης Νικήτας, από τη ΔΚΜ.

 

Όλοι ψηφίστηκαν και από τη ΔΗΣΥΜ (ΠΑΣΚ-Σ) , στα πλαίσια της συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ τους για τις ‘’θέσεις΄΄ στο ΤΕΕ-ΤΑΚ.

 

Το δεύτερο θέμα , το ασφαλιστικό, που, είχαμε ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση λόγω σπουδαιότητας, δεν μπορούσε να συζητηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας (χρειαζόταν ενισχυμένη εξαιτίας των εκλογών που είχαν οριστεί στην ίδια συνεδρίαση).

 

Με πρότασή μας, αποφασίστηκε να σταλεί νέα πρόσκληση για την ερχόμενη Τρίτη , προκειμένου να γίνει ουσιαστική συζήτηση αλλά και να προετοιμαστεί η συμμετοχή μας στις επόμενες κινητοποιήσεις (έχει αποφασιστεί Πανελλαδική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου).  Η πρόσκληση προτείναμε να σταλεί σε όλους τους συλλόγους αλλά και σε όλους τους συναδέλφους , με ανοικτό κάλεσμα προκειμένου να συμμετέχουν.

 

Διαβάστηκε 2442 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 19:35