Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 237

* ΑΜΑΚ: Υπόμνημα για τις εκλογές ανάδειξης μελών στο προεδρείο της ''Α'' και της Δ.Ε. μετά από παραιτήσεις μελών τους.

Γράφτηκε από  Κατηγορία ΔΡΑΣΗ ΑΜΑΚ Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 05:15

 

 

 

 

27 Ιανουαρίου 2016

 

ΑΜΑΚ: Υπόμνημα για τις εκλογές ανάδειξης μελών στο προεδρείο της ''Α'' και της Δ.Ε. μετά από παραιτήσεις μελών τους.

 

 

 

Στις εκλογές που έγιναν στις 24 Νοεβρίου 2013 η ΑΜΑΚ αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής, με πολύ μεγάλα ποσοστά στην προτίμηση των μηχανικών (43,27%), όμως η τοπική συγκυβέρνηση δεν επέτρεψε στην ΑΜΑΚ να ασκήσει το ρόλο που της ζήτησε η πλειοψηφία των μηχανικών.

 

 

 

Δηλώσαμε τότε: Με την ισχυρή παρουσία μας στα όργανα του ΤΕΕ/ΤΑΚ στην Αντιπροσωπεία και τη Διοικούσα, έστω και από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα παλέψουμε για ένα άλλο ΤΕΕ στην υπηρεσία των συναδέλφων και της κοινωνίας, για μια άλλη Ελλάδα». Κι αυτό κάνουμε…..

 

 

 

Καταψηφίσαμε το πρόγραμμα δράσης που κατατέθηκε στη Δ.Ε. και στην Αντιπροσωπεία στις 04 Φεβρουαρίου 2015, επειδή θεωρήσαμε ότι επί της ουσίας είναι περίπου μια αντιγραφή του προηγούμενου, χωρίς πολιτικές εκτιμήσεις και διαπιστώσεις για τη σημερινή κατάσταση, για τη σχέση του τμήματος με το κεντρικό ΤΕΕ και χωρίς ένα ουσιαστικό πλαίσιο διεκδίκησης, εκτιμώντας ότι η Διοίκηση στο ΤΕΕ-ΤΑΚ είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

 

Συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια εκτίμηση , από τη μέχρι σήμερα δράση της Διοίκησης του Τμήματος, την οποία εκφράζουμε και εγγράφως καταθέτοντας τις απόψεις μας με μορφή υπομνημάτων – καταγγελιών, ενώ και για την Αντιπροσωπεία έχουμε επισημάνει ότι δεν επιτελεί το ρόλο της και δεν αναβαθμίζει τη λειτουργία της στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

 

 

 

Καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε για να εκλεγούν νέα μέλη στο προεδρείο της ‘’Α’’ στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου και στο προεδρείο της Δ.Ε. στη θέση του Αντιπροέδρου, μετά από τις παραιτήσεις των μελών τους.

 

Στις εκλογές αυτές δηλώνουμε ότι δεν θα καταθέσουμε υποψήφιους για καμιά από τις θέσεις αυτές. Δέκα μήνες πριν από τις επόμενες εκλογές που ορίστηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2016,δεν πιστεύουμε ότι μια θέση στο προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής ή της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ θα αλλάξει κάτι στην απαξίωση που έχει οδηγήσει η τοπική συγκυβέρνηση ΔΗΣΥΜ(ΠΑΣΚ-Σ) και ΔΚΜ το Τεχνικό Επιμελητήριο. Ας τους αφήσουμε λοιπόν να ολοκληρώσουν το ‘’έργο’’ τους που πιθανόν περιλαμβάνει και εσωτερικές συμφωνίες θέσεων. 

 

 

 

Επειδή τα προβλήματα των μηχανικών είναι τεράστια , με αιχμή για το επόμενο διάστημα το ασφαλιστικό, καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι κοντά μας, με αγωνιστική διάθεση, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε.

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 2601 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 19:22